Loading...

  Matkan suunnitteleminen on joskus yllättävän hankalaa. On huomioitava ainakin aikataulujen yhteensovittaminen, viisumit ja luvat, missä käydä ja mitä nähdä.

  Traveller Oy on erikoistunut räätälöityihin matkoihin, joiden sisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Saat henkilökohtaisen huomiomme ja keskustelemme matkastanne mielellämme myös kasvotusten kahvikupillisen ääressä toimistollamme.

  Vuosien kokemusten tuloksena syntynyt kohdeverkostomme takaa luotettavan palvelun harvinaisemmissakin kohteissa ja mahdollistaa yhdistelmä- ja kiertomatkat eri maiden välillä.

  Kerro meille toiveistasi ja me voimme lähes 30 vuoden kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ehdottaa juuri sinun tarpeisiisi sopivia kohteita ja yksilöllisiä matkakokonaisuuksia. Teemme halutessanne ”avaimet käteen” paketteja tai välitämme ihan yksittäisiä lippuja, opastuksia tai retkiä, mitä ikinä mieleen juolahtaa.

  Matkan aikana asiantuntevat ja luotettavat kohde-edustajamme pitävät matkustajistamme hyvää huolta ja Matkallasi et ole yksin, me olemme aina tavoitettavissa. Matkan ajan käytössäsi on 24 h vuorokaudessa päivystävä suomenkielinen hätänumero, sekä paikallisedustajamme englanninkielinen päivystysnumero.

  Hinta

  75 €/hlö

  Tilausohje

  Kirjoita lisätietoihin mahdollisimman tarkasti tiedot matkan ajankohdasta, kohteesta ja omista toiveistasi. Tilauksen tekemisen jälkeen otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse varmistaaksemme yksityiskohdat.

Matkasuunnitelma

75,00 

Matkasuunnitelma


Tilaa Matkatoimisto Travellerin uutiskirje
Saat parhaat tarjoukset ja tiedot tulevista matkapäivistä.
Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt markkinointiviestien lähettämisen sähköpostiisi. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Voit halutessasi perua uutiskirjetilauksen jokaisen uutiskirjeemme alareunasta löytyvän linkin kautta.

Pin It on Pinterest

Share This