Valko-Venäjän viisumi

VALKO-VENÄJÄN VIISUMI

  Osta Valko-Venäjän viisumi verkkokaupastamme

  Suomen kansalaisten on mahdollista matkustaa Valko-Venäjälle viisumivapaasti lentäen viideksi päiväksi. Viiden päivän viisumivapaus on voimassa toistaiseksi.

  Viisumivapauden ehdot: matkan kesto enintään 5 päivää lentoteitse, matkustajan on saavuttava ja lähdettävä Minskin lentoaseman kautta.
  Muussa tapauksessa viisumi vaaditaan edelleen.

  Konsulaatin ohjeistus laskennalliseen viiden päivän viisumi vapauteen menee näin “jos saavut maanantaina mihin aikaan tahansa on sinun poistuttava maasta perjantaina ennen klo 23:59:59”  Lisää 5 -päivän viisumivapaudesta voit lukea konsulaatin sivuilta (vain englanniksi)
  http://finland.mfa.gov.by/en/embassy/news/e9d8d87b86f70f50.html

  Valko-Venäjän normaali turistiviisumi on voimassa 1-30 päivää ja se oikeuttaa yhteen edestakaiseen matkaan Valko-Venäjälle.

  Viisumia anottaessa Traveller Oy:lle tulee toimittaa:

  • Passi
   Oltava voimassa 3 kk viisumin päättymisen jälkeen. Passin pitää sisältää tyhjiä sivuja ja sen tulee olla ehjä. Osittainkin irti olevista sivuista konsulaatti voi hylätä hakemuksen.
  • Valokuva
   Värillinen valokuva 3,5 x 4,5 cm, enintään 6 kk vanha
  • Viisumihakemus
   Täytä lomake ohjeiden mukaan ja tulosta kaksipuoleisena. Muista allekirjoitus.
  • Vakuutustodistus
   Englanninkielinen todistus vakuutusyhtiöltä (A4), jossa on vakuutusyhtiön leimasimella painama leima (vakuutuskirja tai vakuutuskortti ei ole riittävä todistus). Vakuutustodistuksessa tulee olla myös vakuutusyhtiön nimi, osoite ja puhelinnumero, vakuutetun koko nimi kuten passissa, vakuutetun syntymäaika, vakuutusnumero, voimassaolo (myös päättymispäivä, vakuutuksen on oltava voimassa koko sen ajan kun aiot viettää Valko-Venäjällä) ja vakuutuksen sisältö. Huom! Vakuutuksen tulee kattaa kaikki kulut äkillisen matkasairauden varalta (vähintään 10 000 €) ja vainajan kotiinkuljetuskustannukset, nämä tulee olla mainittu vakuutustodistuksessa. Vakuutustodistus on pakollinen dokumentti hakemuksesi liitteeksi, ilman sitä Valko-Venäjän konsulaatti hylkää viisumihakemuksesi.
  • Hotellihuonevaraus
   Liitä mukaan majoitusvarausvahvistus, jossa kaikkien matkustajien nimet mainittu. Jos varaat Booking.com tai vastaavan palvelun kautta, itse tulostettu varausvahvistus ei ole riittävä, vaan vaaditaan erillinen, virallinen vahvistus suoraan hotellilta. Ilman virallista dokumenttia konsulaatti voi hylätä hakemuksen.

  Viisumi menee käsittelyyn vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat asiakirjat.

  HUOM!

  Viisumi myönnetään aina harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti hakemuksen ja liitteiden perusteella. Viisumimaksua ei palauteta hakijalle kieltävän päätöksen jälkeen. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi.

  Viisumi liimataan passin sivulle. Viisumi on voimassa heti kun se on myönnetty. Jollekin tietylle ajanjaksolle ei siis ole mahdollista anoa viisumia.

  Postittaessa hakemuksia, kannattaa laittaa meille mukaan myös saate, jossa kerrotte, mihin postiosoitteeseen haluatte passin palautettavaksi. Voitte postittaa tai tuoda viisumin hakuun tarvittavat asiakirjat meille. Huomioittehan, että kirjatuilla kirjeillä kulku saattaa kestää jopa toista viikkoa Suomen sisällä, siksi suosimme pikapostipalvelua.

  Hinta

  Kertaviisumi turisti (30) pv 60 €
  Kaksikerta turisti 60 €
  Businessviisumi 12 kk 60 €
  Ryhmäviisumi (yli 5 hlö) 10 €/hlö
  Transit l. läpikulkuviisumi 60 €
  Transit double viisumi 60 €

  Pikalisä viisumeissa: kaksinkertainen hinta

  Muut maksut

  Travellerin palvelumaksu 35 €/passi

  Postituskulut 15 € pikapostilla
  Passin toimitus Helsinki-Vantaan lentoasemalle alk. 65 €
  Viisumin täyttöpalvelu 50 €/passi
  Kopio/tulostuspalvelu 1 €/paperi
  Puutteellisen hakemuksen korjaaminen 5 €/hakemus

  Lisätiedot

  Suosittelemme varaamaan hyvin aikaa Valko-Venäjän viisumin hakemiseen.  Konsulaatti on auki vain kolmena päivänä viikossa (ma, ti, to) joka kiiretapauksissa voi hidastaa käsittelyä oleellisesti.

  Viisumin tilaamisen ja anomuksen täyttämisen jälkeen voit toimittaa tarvittavat dokumentit meille esimerkiksi postitse:

  Traveller Oy
  PL 418
  00101 Helsinki

  Traveller Oy ei ole vastuussa konsulaatin päätöksistä eikä hinnanmuutoksista.

Valko-Venäjän viisumi

10,00 60,00 

Tilaa ja maksa Valko-Venäjän viisumi tästä. Palvelumaksu 35 €/viisumi lisätään loppusummaan kassalla.

(100%)
 
(+50,00 )
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Tilaa Matkatoimisto Travellerin uutiskirje
Saat parhaat tarjoukset ja tiedot tulevista matkapäivistä.
Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt markkinointiviestien lähettämisen sähköpostiisi. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Voit halutessasi perua uutiskirjetilauksen jokaisen uutiskirjeemme alareunasta löytyvän linkin kautta.

Pin It on Pinterest

Share This