Saudi-Arabian viisumi

SAUDI-ARABIAN VIISUMI

  Autamme Saudi-Arabian viisumin hankinnassa

  Saudi-Arabiaan myönnetään viisumeita pääasiassa liikematkoja varten. Viisumihakemus täytetän sähköisesti ja viisumi maksetaan järjestelmässä, jonka jälkeen Traveller voi toimittaa hakemuksen puolestanne konsulaattiin.

  Viisumia anottaessa Traveller Oy:lle tulee toimittaa:

  • Sähköinen Enjazit-viisumianomuskaavakehakemus
   Hakemus tulee olla huolellisesti täytetty ja tulostettu.
  • Maksukuitit (2 kpl)
   Maksukuitti viisumista ja palvelumaksusta.
  • Passi ja värillinen passikuva
   Passin tulee olla olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen sekä passissa on oltava vähintään yksi tyhjä aukeama.
  • Kutsukirje saudiarabialaiselta yritykseltä
   Kutsukirjeessä on oltava tarkat tiedot: hakijan kaikki nimet samoin kuin passissa, henkilötunnus, yhtiön nimi ja hakijan ammatti. Kutsun tulee olla osoitettuna Saudi-Arabian Helsingin konsulaatille
  • Alkuperäinen takuukirje lähettävältä yritykseltä
   Kirjeessä tulee olla tarkasti viisumin hakijan nimitiedot ja kansallisuus, passin numero, ammatti/asema yrityksessä ja palvelusaika, matkan tarkoitus ja tarkka ajankohta. Lisäksi kirjeessä tulee olla saudiarabialaisen yrityksen kontakti: nimitiedot, osoite ja puhelinnumero. Kirjeestä tulee käydä ilmi se, että viisumin hakijan yritys vastaa kaikista kuluista vierailun aikana ja kirjeessä tulee olla yrityksen leima ja takaajan allekirjoitus. Kirjeen tulee olla osoitettuna Saudi-Arabian Helsingin konsulaatille ja se tulee leimauttaa Kauppakamarissa.

  Viisumi menee käsittelyyn vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat asiakirjat.

  Käyntien määrä, viisumin voimassaoloaika ja viisumityypit

  Käyntien määrä ja viisumin kesto riippuu Saudi-Arabiasta saadusta kutsusta. Kutsusta riippuen hakija voi saada yksikerta- tai monikertaviisumin.

  Yleisimmät viisumityypit ovat Commercial visit ja Working visit.

  HUOM!

  Viisumi myönnetään aina harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti hakemuksen ja liitteiden perusteella. Viisumimaksua ei palauteta hakijalle kieltävän päätöksen jälkeen. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi.

  Viisumi liimataan passin sivulle. Viisumi on voimassa heti kun se on myönnetty. Jollekin tietylle ajanjaksolle ei siis ole mahdollista anoa viisumia.

  Postittaessa hakemuksia, kannattaa laittaa meille mukaan myös saate, jossa kerrotte, mihin postiosoitteeseen haluatte passin palautettavaksi. Voitte postittaa tai tuoda viisumin hakuun tarvittavat asiakirjat meille. Huomioittehan, että kirjatuilla kirjeillä kulku saattaa kestää jopa toista viikkoa Suomen sisällä, siksi suosimme pikapostipalvelua.

  Muut maksut

  Travellerin palvelumaksu 35 €/passi

  Postituskulut 15 € pikapostilla
  Passin toimitus Helsinki-Vantaan lentoasemalle alk. 65 €
  Viisumin täyttöpalvelu 50 €/passi
  Kopio/tulostuspalvelu 1 €/paperi
  Puutteellisen hakemuksen korjaaminen 5 €/hakemus

  Lisätiedot

  Viisumin tilaamisen ja anomuksen täyttämisen jälkeen voit toimittaa tarvittavat dokumentit meille esimerkiksi postitse:

  Traveller Oy
  PL 418
  00101 Helsinki

  Traveller Oy ei ole vastuussa konsulaatin päätöksistä eikä hinnanmuutoksista.

Saudi-Arabian viisumi

0,00 

Tilaa ja maksa Saudi-Arabian viisumi yllä mainitun linkin kautta. Tilaa viisumin toimittaminen konsulaattiin tästä. Palvelumaksu 35 €/viisumi lisätään loppusummaan kassalla.

 
(+50,00 )
Osastot: ,
Tilaa Matkatoimisto Travellerin uutiskirje
Saat parhaat tarjoukset ja tiedot tulevista matkapäivistä.
Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt markkinointiviestien lähettämisen sähköpostiisi. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Voit halutessasi perua uutiskirjetilauksen jokaisen uutiskirjeemme alareunasta löytyvän linkin kautta.

Pin It on Pinterest

Share This