Intian viisumi

INTIAN VIISUMI

    Osta Intian viisumi verkkokaupastamme

    Viisumin normaali käsittelyaika konsulaatissa on noin 5 arkipäivää Suomen ja Viron kansalaisille. Hätätapauksissa Suomen ja Viron kansalaisille voidaan myöntää viisumi pikakäsittelyllä lisämaksusta 2 arkipäivän aikana.

    Hakemuksen mukaan tulee liittää englanninkielinen perustelukirje pikakäsittelylle. Viisumi myönnetään harkinnanvaraisesti perustelun pohjalta. Muiden maiden kansalaisille pikakäsittely ei ole mahdollinen. Postitamme passin ja valmiin viisumin takaisin pikakirjeenä.

    Hakemuksen tietojen tulee olla täysin yhteneväisiä passitietojen kanssa. Ä ja ö kirjoitetaan a ja o ja nimistä jätetään väliviivat pois.

    Viisumia anottaessa Traveller Oy:lle tulee toimittaa:

    • Värillisellä valokuvalla (5 cm x 5 cm) varustettu tuloste valmiista sähköisestä hakemuksesta. Valokuva tulee liimata hakemukseen, ei niitata. Hakemus pitää allekirjoittaa kaksi kertaa, kuvan alle ensimmäiselle sivulle sekä toisen sivun alaosaan.
    • Voimassa oleva ehjä passi, jossa vähintään yksi tyhjä aukeama. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen.
    • Tarvittavat liitteet, ks. viisumityypit.

    Viisumi menee käsittelyyn vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat asiakirjat.

    Viisumityypit

    Valitse oikea viisumityyppi ja toimita kaikki tarvittavat liitteet Travellerille. Puutteellisen hakemuksen korjaamisesta veloitamme 5 €/hakemus. Traveller Oy ei ole vastuussa konsulaatin päätöksistä eikä hinnanmuutoksista.

    Lyhyitä lomamatkoja varten myönnetään puolen vuoden turistiviisumi (tourist visa).

    Turistiviisumia haettaessa lähetystöön tulee toimittaa:

    • Tulostettu ja allekirjoitettu online-lomake
    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kk ja sisältää vähintään 2 tyhjää sivua.
    • Värillinen passivalokuva (5 cm x 5 cm)
    • Lentoliput  ……………………………………..
    • Joillekin Intian alueilla vierailuun (esim. Sikkim ja Andamaanit) tarvitaan lisäksi erikoislupa, jota voi anoa viisumin yhteydessä Restricted Area Permit – lomakkeella.  http://www.indianembassy.fi/viisumilomakkeet/

    Liikematkoille tarkoitettu viisumi (business visa) myönnetään yleensä vuodeksi. Riittävän vahvan syyn perusteella businessviisumi voidaan poikkeustapauksissa myöntää myös 2-3 vuodeksi. Muut kuin Suomen tai Viron kansalaiset voivat anoa businessviisumia vasta asuttuaan Suomessa vähintään kaksi vuotta.

    Businessviisumia haettaessa lähetystöön tulee toimittaa:

    • Tulostettu ja allekirjoitettu online-lomake
    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kk ja sisältää vähintään 2 tyhjää sivua.
    • Värillinen passivalokuva (5 cm x 5 cm)
    • Kirje työnantajalta, josta ilmenee hakijan asema, matkan syy ja kesto ja jossa on takuulause kustannuksista Intian matkan aikana
    • Kutsu Intiasta

    Työviisumia (employment visa) myönnetään henkilöille, jotka työskentelevät Intiassa pidempiä jaksoja joko suomalaisen tai intialaisen yrityksen palveluksessa. Työviisumi myönnetään korkeintaan yhdeksi vuodeksi kerrallaan. Mukana matkustaville perheenjäsenille tulee anoa ns. entry-viisumit. Entry-viisumia varten hakemukseen tulee liittää kirje työnantajalta, jossa ilmenee perheenjäsenten nimet.

    Työviisumia haettaessa lähetystöön tulee toimittaa:

    • Tulostettu ja allekirjoitettu online-lomake
    • Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk ja sisältää vähintään 2 tyhjää sivua.
    • Värillinen passivalokuva (5 cm x 5 cm)……………………………………..
    • Kopio työsopimuksesta ………………………………………
    • Kutsu Intiasta: Certificate of Incorporation

    Vaihto-oppilaille ja pysyvän opiskelupaikan Intiasta saaneille opiskelijoille myönnetään opiskeluviisumi opiskelun keston ajaksi (student visa).

    Opiskeluviisumia haettaessa lähetystöön tulee toimittaa:

    • Tulostettu ja allekirjoitettu online-lomake
    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kk ja sisältää vähintään 2 tyhjää sivua
    • Värillinen passivalokuva (5 cm x 5 cm)
    • Kirje suomalaisesta koulusta (koskee vaihto-oppilaita)
    • Hyväksymiskirje intialaisesta oppilaitoksesta

    Transitviisumi (transit visa) myönnetään henkilöille, jotka matkustavat Intian kautta toiseen kohteeseen. Se valtuuttaa yleensä kahteen maahantuloon ja on voimassa 15 päivää myöntöpäivästä. Transitviisumilla saa oleskella yhtäjaksoisesti korkeintaan 72 h Intiassa.

    Transitviisumia haettaessa lähetystöön tulee toimittaa:

    • Tulostettu ja allekirjoitettu online-lomake
    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kk ja sisältää vähintään 2 tyhjää sivua
    • Värillinen passivalokuva (5 cm x 5 cm)……………………………………..
    • Kopiot lentolipuista ………………….

    Konferenssiin osallistumista varten tulee anoa konferenssiviisumia. Viisumi myönnetään konferenssin keston ajaksi.

    Konferenssiviisumia haettaessa lähetystöön tulee toimittaa:

    • Tulostettu ja allekirjoitettu online-lomake
    • Passi, jonka tulee olla voimassa vähintään 6 kk ja sisältää vähintään 2 tyhjää sivua
    • Värillinen passivalokuva (5 cm x 5 cm) ………………………….
    • Henkilökohtainen kutsu Intiasta……………………………………..
    • Kopio konferenssiohjelmasta
    • Intian sisäasiainministeriön (MHA) myöntämä lupa (No Objection Letter) konferenssin järjestävälle taholle

    Muiden Intiaan kohdistuvien matkojen kohdalla (esim. tutkijamatkat, lääketieteelliset syyt, vapaaehtoistyö) pyydämme ensin ottamaan yhteyttä suurlähetystöön.

    Tourist visa on arrival (TVOA) -viisumin hakukäytäntö on muuttunut. Viisuminhaku on kaksivaiheinen: ennen matkalle lähtöä haetaan maahantuloon oikeuttava ETA-lupa (Electronic Travel Authorisation) samanlaisella verkkolomakkeella, jolla haetaan viisumia lähetystöstä. Myös viisumimaksu maksetaan verkossa. Kun hakemus on hyväksytty, lupa lähetetään hakijan sähköpostiin, josta se tulee tulostaa matkalle mukaan. Intiassa lentokentälle saavuttaessa lupa esitetään maahantuloviranomaiselle, joka panee oman leimansa passiin. Lentokenttäviisumi on voimassa enintään 30 päivää leimauspäivästä lukien. Etukäteen haettu ETA-lupa on voimassa 30 päivää myöntöpäivästä lukien, joten ETA-lupaa tulee hakea aikaisintaan 30 päivää ennen suunniteltua matkaa.

    Lentokenttäviisumi on tarkoitettu lähinnä lomamatkailijoille. Muissa kuin turismitarkoituksissa matkustaville suositellaan edelleen viisumin hakemista edeltä käsin lähetystöstä. Myös diplomaatti- ja virkapassin haltijoiden tulee hakea viisumia lähetystöstä. Lentokenttäviisumi myönnetään seuraavilla lentokentillä Intiassa: Mumbai, Delhi, Chennai, Kolkata, Thiruvananthapuram, Bangalore, Hyderabad, Kochi ja Goa. Lue tarkemmin verkkosivuilta www.indianembassy.fi tai tarkista asia Intian Helsingissä olevalta suurlähetystöltä.

    Viisumin siirtoa varten tarvitaan molemmat passit (vanha, jossa siirrettävä viisumi on sekä uusi, johon vanha viisumi siirretään).
    Täytetty hakemus, kuten hakiessa viisumia, mutta johon täytetään viisumityyppikohtaan: business visa transfer.

    HUOM!

    Viisumi myönnetään aina harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti hakemuksen ja liitteiden perusteella. Viisumimaksua ei palauteta hakijalle kieltävän päätöksen jälkeen. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi.

    Viisumi liimataan passin sivulle. Viisumi on voimassa heti kun se on myönnetty. Jollekin tietylle ajanjaksolle ei siis ole mahdollista anoa viisumia.

    Postittaessa hakemuksia, kannattaa laittaa meille mukaan myös saate, jossa kerrotte, mihin postiosoitteeseen haluatte passin palautettavaksi. Voitte postittaa tai tuoda viisumin hakuun tarvittavat asiakirjat meille. Huomioittehan, että kirjatuilla kirjeillä kulku saattaa kestää jopa toista viikkoa Suomen sisällä, siksi suosimme pikapostipalvelua.

    Hinta

    Turistiviisumi max. 12 kk 98 €
    Turistiviisumi (1-5 vuotta) 193 €
    Businessviisumi 12 kk 117 €
    Businessviisumi (1-5 vuotta) 241 €
    Opiskelijaviisumi 79 €
    Transit-viisumi 22 €
    Muut viisumit, esim. entry, konferenssi (6 kk) 79 €
    Muut viisumit, esim. entry, konferenssi (12 kk) 117 €

    Pikakäsittelymaksu (1,5 arkipvää) 43 €

    Muut maksut

    Viisumin siirto uuteen passiin 8 €

    Travellerin palvelumaksu 35 €/passi

    Postituskulut 15 € pikapostilla
    Passin toimitus Helsinki-Vantaan lentoasemalle alk. 65 €
    Viisumin täyttöpalvelu 100 €/passi
    Kopio/tulostuspalvelu 1 €/paperi
    Puutteellisen hakemuksen korjaaminen 5 €/hakemus

    Lisätiedot

    Viisumin tilaamisen ja anomuksen täyttämisen jälkeen voit toimittaa tarvittavat dokumentit meille esimerkiksi postitse:

    Traveller Oy
    PL 418
    00101 Helsinki

    Traveller Oy ei ole vastuussa konsulaatin päätöksistä eikä hinnanmuutoksista.

Intian viisumi

22,00 241,00 

Tilaa ja maksa Intian viisumi tästä. Palvelumaksu 35 €/viisumi lisätään loppusummaan kassalla.

(+43,00 )
 
(+100,00 )
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Tilaa Matkatoimisto Travellerin uutiskirje
Saat parhaat tarjoukset ja tiedot tulevista matkapäivistä.
Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt markkinointiviestien lähettämisen sähköpostiisi. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Voit halutessasi perua uutiskirjetilauksen jokaisen uutiskirjeemme alareunasta löytyvän linkin kautta.

Pin It on Pinterest

Share This