Indonesian viisumi

INDONESIAN VIISUMI

  Osta Indonesian viisumi verkkokaupastamme

  Toukokuun 2016 alusta lähtien suomalaiset saavat oleskella maassa alle 30 päivää ilman viisumia. Maahan saapuminen sekä maasta poistuminen on tällöin maksutonta. 30 päivän viisumivapautta ei kuitenkaan voi jatkaa poistumatta maasta. Jos siis suunnittelet pidempää oleskelua Indonesiassa, tulee viisumi hankkia etukäteen ennen matkaa Suomesta. Konsulaatin käsittelyaika viisumille on tällä hetkellä 5 päivää.

  Listan tämänhetkisistä rajanylityspaikoista, joihin voi saapua ilman viisumia alle 30 päiväksi, voit katsoa suoraan Indonesian konsulaatin sivuilta, josta löydät myös muut  tarkemmat ohjeet liittyen viisumivapauteen.

  Viisumia anottaessa Traveller Oy:lle tulee toimittaa:

  • Alkuperäinen passi, joka on voimassa vähintään 6 kk (kertaviisumi) maahan saapumisesta. Passissa on oltava vähintään 3 tyhjää sivua jäljellä.
  • Värillinen passikuva ……………………………….
  • Kokonaan täytetty, päivätty ja allekirjoitettu viisumihakemus
  • Kopio lentolipusta ……………………………….

  Viisumi menee käsittelyyn vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat asiakirjat.

  Viisumityypit

  Valitse oikea viisumityyppi ja toimita kaikki tarvittavat liitteet Travellerille. Puutteellisen hakemuksen korjaamisesta veloitamme 5 €/hakemus. Traveller Oy ei ole vastuussa konsulaatin päätöksistä eikä hinnanmuutoksista.

  Vierailuviisumi on tarkoitettu lomamatkailijoille, liikematkailijoille ja sosiaalisista syistä (perhesuhteet,opiskelu jne.) maassa vieraileville. Kertaviisumilla voi oleskella enintään 60 päivää. Viisumi on voimassa 3 kuukautta myöntämisestä, jonka sisällä tulee matkustaa maahan. Pidempää viisumia varten tarvitaan takuu- sekä kutsukirje Indonesian viranomaisilta, jossa pitää olla mukana myös telex numero.

  Suurlähetystö voi vaatia lisäksi kutsukirjeen paikalliselta yritykseltä, perheeltä, organisaatiolta tai koululta. Perhesuhteisiin liittyvää matkaa varten on osoitettava kopio kutsujan paikallisesta ID-kortista, jos matkan maksaa kutsuja. Jos kutsuja on ei-indonesialainen henkilö, kopio paikallisesta oleskeluluvasta eli KITAS-kortista on esitettävä.

  HUOM!

  Kaikissa oleskeluajoista maassa, kuinka ne lasketaan ja laskennallisesti tarvitaanko viisumia, sekä poikkeustapauksissa suosittelemme, että otat yhteyttä suoraan kohdemaan konsulaattiin, sillä viisumikäytännöt ovat usein tapauskohtaisia ja saattavat muuttua usein. Konsulaatit ja Suurlähetystöt auttavat kaikissa asioissa suomeksi tai englanniksi.

  Viisumi myönnetään aina harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti hakemuksen ja liitteiden perusteella. Viisumimaksua ei palauteta hakijalle kieltävän päätöksen jälkeen. Passi jää lähetystöön koko käsittelyn ajaksi.

  Viisumi liimataan passin sivulle. Viisumi on voimassa heti kun se on myönnetty. Jollekin tietylle ajanjaksolle ei siis ole mahdollista anoa viisumia.

  Postittaessa hakemuksia, kannattaa laittaa meille mukaan myös saate, jossa kerrotte, mihin postiosoitteeseen haluatte passin palautettavaksi. Voitte postittaa tai tuoda viisumin hakuun tarvittavat asiakirjat meille. Huomioittehan, että kirjatuilla kirjeillä kulku saattaa kestää jopa toista viikkoa Suomen sisällä, siksi suosimme pikapostipalvelua.

  Hinta

  Kertaviisumi 55€

  Muut maksut

  Travellerin palvelumaksu 35 €/passi

  Postituskulut 15 € pikapostilla
  Passin toimitus Helsinki-Vantaan lentoasemalle alk. 65 €
  Viisumin täyttöpalvelu 50 €/passi
  Kopio/tulostuspalvelu 1 €/paperi
  Puutteellisen hakemuksen korjaaminen 5 €/hakemus

  Lisätiedot

  Viisumin tilaamisen ja anomuksen täyttämisen jälkeen voit toimittaa tarvittavat dokumentit meille esimerkiksi postitse:

  Traveller Oy
  PL 418
  00101 Helsinki

  Traveller Oy ei ole vastuussa konsulaatin päätöksistä eikä hinnanmuutoksista.

Indonesian viisumi

55,00 

Tilaa ja maksa Indonesian viisumi tästä. Palvelumaksu 35 €/viisumi lisätään loppusummaan kassalla.

 
(+50,00 )
Osastot: ,
Tilaa Matkatoimisto Travellerin uutiskirje
Saat parhaat tarjoukset ja tiedot tulevista matkapäivistä.
Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt markkinointiviestien lähettämisen sähköpostiisi. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. Voit halutessasi perua uutiskirjetilauksen jokaisen uutiskirjeemme alareunasta löytyvän linkin kautta.

Pin It on Pinterest

Share This