Vuonna 1992 perustettu Traveller Oy on suomalainen alansa johtava ja ammattitaitoinen matkatoimisto, jonka tarjonta ei ole tähänkään saakka ollut se tavanomaisin.

Olemme erikoistuneet tuottamaan yksilöllisiä, erilaisia ja niin sanottuja once in a lifetime-tyylisiä matkoja. Tunnetuksi olemme tulleet Trans-Siperian junamatkoista, koko Aasian kattavista matkailupalveluista, sekä eksoottisimpienkin kohteiden viisumipalveluistamme.

Etsitkö matkaelämystä, erilaista seikkailua ja uskallat ottaa haasteen vastaan?

Me yrityksenä olemme matkalla muutokseen ja haluamme sinut mukaan!

Olemme sitoutuneet antamaan asiakkaillemme erinomaista henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on siinä avainasemassa. Kohdetuntemuksemme tuo matkoihimme sisäpiiritietoa ja pyrimme aina käymään paikan päällä katsomassa uusia kohteita ennen tarjontaan tuloa.

Huomioimme matkasuunnittelussamme kestävän kehityksen ja vastuullisen turismin periaatteet. Suosimme myös junamatkailua ja palveluiden hankkimista paikallisilta toimijoilta.

Asiakkaidemme turvallisuus matkakohteissa on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme tarkasti Suomen Ulkoasiainministeriön matkustussuosituksia. Jos ongelmia ilmenee, meidät saa kiinni hätätapauksissa 24 tuntia vuorokaudessa. Pidämme huolta siitä, että asiakkaamme matkustavat turvallisesti. Meillä on kuluttajansuojalain vaatimat täydet vakuudet kuluttajaviraston suojissa.

Matkatoimistojen vakuuksista saatte lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajavirastosta, puh. 029 505 3000 tai suoraan Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Traveller Oy on Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen, rekisteritunnus 4037/00/MjMvU

 

 

Bon Voyage, toivottavat yrityksen hameväki, Mari ja Nadja!

Matkanjohtajat

Nuppu Nykyri
HuK, pääaine Iranin ja Keski-Aasian tutkimus

Nuppu on Iranin kiertomatkan matkanjohtaja keväällä 2017. Nuppu muutti ensimmäisen kerran Kaukoitään vuonna 2004, ja on sen jälkeen asunut opintojen ja työn puolesta Iranissa, Turkissa, Georgiassa, Venäjällä, Kiinassa ja Japanissa, osissa maita kahdesti. Omatoimimatkoja Nuppu on harrastanut edellä mainittujen seutujen ohella mm. Balkanilla ja Kolumbiassa. Halu kokea ja ymmärtää muita kulttuureja on napannut Nupun mukaansa ja kuljettanut kieliopintojen syövereihin. Asiointi hoituu sujuvasti persiaksi, turkiksi, venäjäksi ja kiinaksi, minkä lisäksi Nupulla on erinomaiset taidot japanissa, espanjassa ja englannissa.

Anne Salmela
Restonomi (AMK, matkailun ko)
 
Ennen valmistumistaan Anne suoritti työharjoittelunsa Travellerissa ja toimi ensimmäistä kertaa matkanjohtajana Balkanin kiertomatkalla syksyllä 2015. Työskentelee matkailualalla Venäjälle suuntautuvia matkoja tarjoavassa yrityksessä, joten kiinnostus matkoissa suuntautuu vahvasti Suomesta itään - ja erityisesti Aasiaan. Vaihto-oppilasvuosi Japanissa ja matkat muualla Aasiassa ovat kartuttaneet maanosan matkailutietoutta. Kielitaito kattaa sujuvan englannin ja japanin, sekä venäjän kielen perusteet.
Sami Lindroos

Matkanjohtaja, matkojen suunnittelija ja Travelleri.

Sami on eri maailmankolkkien pitkän linjan tutkimusmatkailija. Sydäntä lähellä ovat etenkin Aasia ja yleisesti haastavammat sekä uniikit matkailukohteet. Eri maiden kulttuuri-, elämäntapa- ja luontokokemusten etsintä ajaa usein niihin syrjäisempiin maailmankolkkiin. Matkailukokemusta Sami on kerryttänyt lapsesta lähtien asuen vuosia myös monissa eri maissa, mm. Iso-Britannia ja Indonesia. Travellerin sukelluskouluttajan roolissa Sami vie matkailijat tutustumaan kirkkaiden vesien huikeaan maailmaan ja tarvittaessa järjestää kohteissa myös sukelluskursseja.

Markku Lindroos
Eläkeläinen, yo
 
 

Markku on pitkänlinjan Travelleri. Matkojen suunnittelua ja matkanjohtajuuksia on kertynyt useilta viime vuosilta. Erityisesti Kaakkois-Aasian maiden elämäntavat ja kulttuurit ovat kiehtoneet Markkua. Useat junamatkat Venäjän ja Mongolian halki Kiinaan ovat avartaneet näkemyksiä samoin kuin Intia, Nepal, Bhutan, Tiibet suunta. Markku on luotettava ja asiansa osaava matkanjohtajamme.

Kaisa Vainio
Kulttuuriantropologi (YO, hum. kandi)
 

Kaisa on Venäjän, Itä-Euroopan sekä Aasian kulttuuriasiantuntija, elämysopas ja toimittaja. Erikoisalueina ovat Kaukasus, Venäjän pohjoiset alueet sekä Keski-Aasia. Kaisa on toiminut matkanjohtajana Uzbekistanin ja Turkmenistanin kiertomatkalla keväällä 2016. Hän on asunut opiskeluaikanaan Venäjän Arkangelissa ja Georgiassa. Kielitaitona sujuva englanti ja venäjä, myös saksan ja georgian kielen alkeet ovat hallussa. Kaisaa kiinnostavat erityisesti ihmisten elämäntavat ja luonto. Kiinnostus ajaa seikkailu- ja tutkimusmatkoille syrjäisiinkin maailmankolkkiin.

 
 
Milja Köpsi
 
Ennen valmistumistaan Milja suoritti työharjoittelunsa Travellerissa ja toimii nyt meillä matkanjohtajana Kiovaan keväällä 2016. Milja kirjoittaa matkailusta Iltalehdessä ja hänen matkansa suuntautuvat pääsääntöisesti Euroopan kohteisiin. Miljan vahvuuksiin kuuluvat sosiaaliset taidot, rohkeus, hyvä englanninkielen taito, sekä kyky sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.