Traveller on junamatkojen asiantuntija. Järjestämme kokemuksella ja ammattitaidolla junamatkat Suomesta Venäjälle, Mongoliaan, Kiinaan ja Pohjois-Koreaan. Lisäksi tarjoamme matkoja luksus- ja yksityisjunilla. Junamatkailu avartaa mieltä. Vapaudu ennakkoluuloista ja matkusta matkustamisen ilosta! Näe ja koe Venäjän laajuus, Mongolian ihmeellinen luonto tai vaikka mystinen Lähi-itä.

 


Perinteinen Trans-Siperia

Trans-Siperia tunnetaan junamatkojen kuninkuusmatkana. Matkaa Helsingistä Vladivostokiin kertyy yli 10 000 kilometriä ja matka päästä päähän kestää peräti 8 arkipäivää. Matka on pitkä, mutta sen voi käyttää hyvin upeista maisemista ihailemiseen, ravintolavaunun antimista nauttimiseen, kanssamatkustajien kanssa seurusteluun ja vaikka Venäjän kielen harjoitteluun. Kyseessä on monien unelmamatka – ja varmasti unohtumaton sellainen.


Luksusjunalla Venäjällä

Matkusta kuin kuninkaallinen! ”Imperial Russia” kuljettaa matkustajat Pekingistä Mongolian kautta Moskovaan tai toisinpäin. Juna on varustettu kahdella ravintolavaunulla sekä baarilla, jossa voi iltaisin nauttia elävästä pianomusiikista.


Yksityisjunalla Silkkitien halki

1500 vuotta maailman tärkein kauppareitti. Tällä matkalla pääset tutustumaan Silkkitiehen Keski-Aasiassa.