Matkan varaaminen

Voit varata matkan puhelimitse, sähköpostitse, kotisivuiltamme tai soitamalla numeroon: 09 - 660 002. Kun varaat matkan kotisivuiltamme, saat vahvistuksen sähköpostiisi varauspyynnön vastaanottamisesta. Noin kolmen  arkipäivän sisällä saat matkavahvistuksen ja matkaehdot sähköpostitse tai kotiosoitteeseesi. Ennakko- ja varauslaskun saat matkaluonteen ja sen lähtöajankohdan mukaan.

Matkan maksaminen

Voit maksaa matkan Traveller Oyn tilille, lähetämme loppulaskun sähköpostitse tai kotiosoitteeseesi. Toimistossamme voit maksaa matkan yleisimmillä pankkikorteilla (Visa ja Mastercard).

Matkan varausmuutokset ja peruutukset

Tutustu Traveller matkatoimiston lisä- ja erityisehtoihin ennen matkan varaamista. Lähetämme nämä ehdot sinulle matkan varausvahvistuksen mukana. Matkaehdot löytyy myös kotisivuillamme.

Tutustu matkaehtoihin

Matkalla

Ulkoministeriö tarjoaa hyviä vinkkejä matkustusturvallisuudesta ja Suomen edustustot ulkomailla auttavat, jos matkalla tulee ongelmia eteen. Edustustot eivät kuitenkaan voi kattaa kustannuksiasi, joten kattava matkavakuutus on tärkeätä ottaa ennen matkaa. Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat arvokasta tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa, sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle.

Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Se tarkoittaa yhteystietojen antamista ulkoministeriölle, jotta paikallinen edustusto saa sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa.

Matkan aikana ongelmatilanteissa Traveller on tavoitettavissa puhelimitse 24 h vuorokaudessa. Akuuteissa hätätilanteissa (rikoksen uhriksi joutuminen, vakava sairastuminen, luonnonkatastrofit yms. vaaratilanteet) on kuitenkin syytä ensiksi ottaa yhteys paikallisiin viranomaisiin ja pelastushenkilökuntaan.